dimecres, 19 de maig del 2010

Neix el GRUP D'EDUCADORS IGNASIANS


El passat dijous 13 de maig de 2010 va néixer el Grup d'Educadors Ignasians, una iniciativa d'uns quants educadors i amics de Col·legis de jesuïtes que han sentit la necessitat i el desig de compartir reptes, inquietuds, dubtes i esperances de la tasca i la vocació educatives.

Al Teatre-Bar "Cinco Monos" del carrer Consell de Cent de Barcelona ens trobarem trimestralment, els dijous cap a les 18:30 h de la tarda. Un tema, una proposta audiovisual, un article per llegir, poden ser les "excuses" per encetar el diàleg sobre temes vinculats a l'educació, la pedagogia i espiritualitat ignasianes, tenint en compte que som gent que dediquem molt de temps als altres i poc a nosaltres mateixos. Els dijous al Cinco Monos serà un "temps per a nosaltres".

Tothom que desitgi viure la seva vocació educativa a fons, afrontar els reptes i les dificultats de la nostra feina, i fer-ho amb il·lusió, esperança i ànsies de créixer i gaudir, és convidat a participar d'aquest Grup d'Educadors.

No us ho penseu gaire!

2 comentaris:

  1. Bona tarda,

    Estic bastant interesada en conèixer de més aprop la Pedagogia Ignasiana i m'agradaria acudir a les trobades dels dijous al Consell de Cent. Algú em pot dir si es tracta de tots els dijous o algún en concret?
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola Pati, les trobades són tres cops l'anys, és a dir, trimestralment. La pròxima està prevista per al 5 de novembre, i en aquesta ocasió és divendres i començarem amb un sopar. Si estàs interessada, escriu-me i en parlem; encantats de que participis: xavier.gari@fje.edu. Gràcies!

    ResponElimina